مرحله نصب سوله پس از انتقال اجزا اسکلت به محل احداث پروژه، توسط تکنسینهای مربوطه شروع میشود. مرحله نصب اسکلت سوله که ممکن است جوشی یا اسکلت پیچ و مهرهای باشد باید با دقت تمام و رعایت جزییات و مقادیر دقیق نقشه صورت پذیرد تا به اصطلاح اسکلت سوله گونیا شود، یعنی اجزا سوله متقارن و زاویای اجزا متناسب باشد. اگر نصب اسکلت سوله توسط متخصصین کار انجام نشود، مشاهده شده است که اندازه اسکلت سوله در ابتدا و انتها و یا سقف و کف دارای مقداری تفاوت میگردد و یا زوایا و گوشههای سازه دارای اختلاف درجه میگردد که در صورت ادامه مرحله نصب به همین منوال باعث تحمیل فشار مازاد به مقاطع اتصال و بروز خطرات تخریبی پس زمان کوتاهی میگردد.
معمولا اتصال اغلب قسمتهای یک سوله به وسیله پیچ و مهره و در مواردی نیز از طریق جوش انجام میگیرد. به دلیل اینکه تمامی قطعات سوله در کارخانه ساخته میشوند و بیشتر اتصالات از نوع فلنجی می باشد معمولا عملیات نصب سوله در چند روز خاتمه مییابد و این امر باعث صرفه جویی فراوان در وقت و هزینه تمام شده میگردد.
ویژگیهای سوله سبک
این سوله نیاز به فنداسیون ندارد. به راحتی مراحل خاک برداری، تسطیح، ریختن مگر، آجر چینی برای قالب، آرماتور بندی و بتن ریزی سوله حذف میشود.
صرفه جویی در هزینههای سوله: با حذف فنداسیون مبالغ قابل توجهی در هزینههای شما صرفه جویی میگردد. از طرفی ساختار خود سوله هم به نحوی است که قیمت سولههای معمولی قابل رقابت با این سوله نمیباشد.
کوتاه شدن زمان پروژه: علاوه بر اینکه با حذف فنداسیون زمان پروژه بسیار کوتاه میگردد از طرفی ساختار سولههای سبک ما به صورتی است که در زمان بسیار کوتاهی در محل نصب و آماده بهره برداری میگردد.
مقاومت در برابر زلزله: سازه انعطاف پذیر سوله سبکهای انحصاری ما به سازه توان مقاومت زیادی در برابر زلزله میدهد.
قابلیت جابه جایی سوله: این سولههای سبک را به راحتی میتوان جمع آوری و مجددا در نقطهای دیگر برپا نمود. از همین لحاظ سازهای استثنایی برای تجهیز کارگاهها، اسکان کارگری، احداث کمپ برای شرکتها و نهادها میباشد.
امکان اتصال سوله از پهلو و ایجاد سالنهای با عرض ۲۰ متر ، ۳۰ متر و… استفاده چند منظوره از سوله. سولههای صنعتی پیش ساخته LSF فواید سازههای Lsf